Interspiro söker en uppfinningsrik testingenjör inom mekanik

Jessica Dinkel
24 mars 2017

Har du examen inom maskinteknik eller liknande och drivs av att lösa problem? Vill du arbeta med innovativa produkter som andningsutrustning för brandmän och proffesionella dykare?  Då är denna tjänst en spännande möjlighet för dig!

Interspiro erbjuder en roll på ett spännande företag där den sociala sammanhållningen är mycket god och trivseln på arbetsplatsen är hög! Som testingenjör inom mekanik kommer du att få vara med och arbeta med Interspiros produkter i alla faser i produktutvecklingen, från att testa ett nytt koncept till att validera en uppdaterad funktion på en äldre modell av en produkt. Teamet är även ansvariga för att hjälpa till med utredningar i samband med reklamationer. Du kommer att tillsammans med övriga kollegor i teamet arbeta i laboratoriet där mycket av arbetet handlar om problemlösning och du varvar praktiskt arbete med en del beräkningar och teori. Arbetsuppgifterna kan även till viss del anpassas utifrån dina intressen och din bakgrund.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Interspiro i Täby med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
Har högskoleutbildning inom maskinteknik eller liknande
Trivs med praktiskt arbete
Har några års erfarenhet av liknande arbete eller av produktutveckling
Kommunicerar på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du drivande, flexibel och har en god teknisk allmänbildning.

Det är en bonus om du har praktisk yrkeserfarenhet av polymera material, mätteknik eller pneumatik.

Ansökan och kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Interspiro AB med Dinkel & Friends AB och rekryteringskonsult Jessica Dinkel. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande. För mer information ring Jessica Dinkel, 0709–644622. Maila ansökan, skriv ”Interspiro” i ämnesraden, till apply@dinkelfriends.com senast 2017-04-19 

Om Interspiro
Interspiro utvecklar, tillverkar och säljer andningsutrustning för rökdykare, kemdykare och professionella och militära vattendykare. Huvudkontoret har ca 50 medarbetare och är beläget i Täby. Produktionen ligger i Lettland.  Säljkontor finns i Österrike, Tyskland, Malaysia, Holland, Schweiz, Storbritannien och USA. Dessutom finns ett nästintill världstäckande nätverk av återförsäljare och serviceverkstäder.

www.Interspiro.com