De vi själva vill jobba med!
På Dinkel & Friends har vi en enkel idé. Vi parar ihop människor och företag som vi tycker om och tror på. Då skapas förutsättningar för en framgångsrik rekrytering. 

Vi är en del av vårt nätverk.

Dinkel & Friends grundades av Jessica Dinkel med en ambition att para ihop framtidens ledare med framtidens företag och organisationer. Med mer än 15 års erfarenhet från tech-industrin och några av våra mest namnkunniga företag har Dinkel & Friends ett nytt perspektiv på rekrytering. Ett mångårigt och nära samarbete med företag som Sony Ericsson Mobile, Scania, Electrolux har gett Dinkel & Friends ett unikt nätverk. Jessica Dinkel har även själv arbetat i projektgruppen för utmärkelsen Female Leader Engineer under åren 2015 och 2016.

 

Morgondagens ledare och kompetens söker inte jobb. De söker utvecklande mötesplatser där de kan växa. 

Jessica Dinkel - Grundare Dinkel & Friends

Vi talar ettor och nollor

Dinkel & Friends erfarenhet av att rekrytera framtidstalanger sträcker sig tillbaka till 2014. I vårt nätverk har vi samlat talanger med utbildning inom bioteknik, civilingenjör, datateknik, design och produktframtagning, elektroteknik, energi och miljö, industriell ekonomi, teknik och hållbarhet, informationsteknik, maskinteknik, materialdesign, medicinsk teknik, medieteknik, teknisk fysik och kemi. Genom att kontinuerligt utveckla vårt rekryteringsnätverk genom alumniträffar, event och föreläsningar och säkerställer därmed att vår rekryteringsbas är i linje med våra uppdragsgivares förväntningar. 

Vi hjälper designers, ingenjörer och utvecklare och kopplar samman dem med möjligheter vi vet att de kommer att älska.

Vår metodik

Grunden för en lyckad rekrytering är alltid en genomtänkt kravprofil i kombination med kunskap om kundens organisation, företagskultur och även erbjudandet till potentiella kandidater. Det kräver också kunskap om målgruppen och vilka kandidater som lockas av detta och hur de nås på bästa sätt. Under hela rekryteringsprocessen har vi en nära kontakt med kunden och kandidaterna för att ge bästa möjliga service. En dedikerad rekryteringskonsult tar hand om alla steg, från diskussion kring kravprofil till signerat anställningskontrakt.