Söka

I tjänsten "Söka" identifierar vi och utvärderar människor som matchar ert företags unika behov. Vi söker och tar aktivt kontakt med potentiella kandidater i vårt unika nätverk bestående av civilingenjörer, konsulter, projektledare, produktionsplanerare, utvecklare och strateger. Vi arbetar naturligtvis helt diskretionärt. I denna tjänst tar ni själva hand om delar av processen. 

Matcha

Vårt arbete med kontinuerliga alumniträffar, utbildningsdagar, föreläsningar och event håller oss i ständigt kontakt med potentiella kandidater. Vår metod "Matcha" lämpar sig för olika typer av specialisttjänster inom teknologi och naturvetenskapliga brancher. När du provat andra rekryteringsmetoder utan att lyckas kan Matcha vara lösningen för ditt företag. I denna tjänst tar vi hand om din rekryteringsprocess fram tills dess att intervjuerna är genomförda. 

Rekrytera

I tjänsten "Rekrytera" tar vi ansvaret för alla delar i ditt företags rekryteringsprocess. Här bistår vi även med olika typer av utvärderingstester av era kandidater. Vi arbetar med en portfölj av Assessioverktyg: MAP och Matrigma analys. Detta är en full rekryteringsprocess där vi tar hand om allt, från start till mål.

Vi parar ihop morgondagens ledare med
framtidens framgångsföretag.